Veel mensen vinden het helemaal niks: in je eentje op vakantie gaan. Zeker als ze jaren met hun partner de vakanties hebben doorgebracht of altijd met een vriend of vriendin. Maar zeg eens eerlijk, wat houdt je tegen om in je eentje een rondreis door Denemarken te malen, of een stedentrip naar Malaga of Wenen te boeken? Veel mensen vinden het spannend. In je eentje naar een vreemd land gaan waar je de taal misschien niet goed spreekt. Maar als het alternatief is dat je dan maar thuis blijft dan moet je er misschien toch eens over nadenken.

Singlereizen zijn helemaal hip

Het zijn niet alleen singles die in hun eentje op vakantie gaan. Het kan ook zijn dat je partner geen behoefte heeft aan vakantie, of dat jullie interesse voor het type vakantiereis uiteen ligt. Misschien gaat hij wel het liefst op de motor toeren en wil jij liever op groepsreis gaan om natuur, cultuur en historie te snuiven in een ander land. Als je kiest voor een groepsreis dan hoef je niet in je eentje op pad en is er altijd een reisleider bij wie je terecht kunt als er een probleem is. Ook is het voor singles een leuke manier om contacten op te doen. Bega alleen niet de vergissing dat een singlereis een datingreis is, want dat is het in de meeste gevallen niet. Natuurlijk kan het dat je tijdens een vakantiereis je Grote Liefde ontmoet. Maar veel singles zijn er niet van gediend als ze vanaf dag 1 opzichtig worden gestalkt door een ander lid van het reisgezelschap.

Iets van de wereld zien

De reden waarom singles een vakantiereis boeken bij een reisorganisatie is dat ze wat van de wereld willen zien. In je eentje rondreizen kan natuurlijk ook, maar de kans bestaat dat je dan de mooiste plekken mist. Een georganiseerde reis voert langs de hoogtepunten van een land of streek die door de reisleiding met zorg zijn uitgezocht. Ook zijn er verschillende typen vakanties. Je kunt kiezen voor een actieve vakantie met intensieve wandelingen, kanovaren of een overnachting in een tent in de bossen. Maar als je dat te spannend vindt dan kun je ook kiezen voor een reis waar je elke nacht in een hotel slaapt en waar je niet per se je hiking kleding voor hoeft in te pakken.

Boek een reis bij de singles reizen specialist

Bij noSun kijken ze echt niet gek op als je in je eentje op vakantie wilt. Bijna alle boekingen worden gedaan door singles. En daar is het reisaanbod dan ook op afgestemd. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan reizen, variƫren van bijzondere rondreizen tot leuke stedentrips voor tussendoor. Het aanbod bestrijkt meerdere werelddelen en biedt je de mogelijkheid om de mooiste plekken op aarde te bezoeken en onvergetelijke indrukken op te doen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>